tirsdag 23. juni 2009

Ferie i Bahia Feliz



Skal du reise på ferie til Bahia Feliz på Gran Canaria, kan det være smart å kikke innom vår internettside om ferieleiligheter på Gran Canaria. Vi samarbeider med det som må regnes som det beste hotellet i Bahia Feliz, nemlig BlueBay Beach Club. Det ligger på toppen av feriebyen, med en flott utsikt over havet.

Det finnes også 5 andre forskjellige hoteller i Bahia Feliz, hvor Star Tour har alle. Blue Village senteret på Gran Canaria ligger der med hotellene; Orquidea, Monte Feliz, Tres Vidas, Las Pitas og Playa Feliz.

Hele området i Bahia Feliz er spesielt bra egnet for familier som reiser med barn, og ble i VG for noen år siden kåret til den mest barnevennlige turistplassen i Europa. Bahia Feliz har flotte parkområder og minimalt med trafikk. Det finnes ingen diskoteker i Bahia Feliz, så man er sikret nattesøvn og en behagelig ferie. Området er populært blandt nordmenn som reiser til Gran Canaria.

Send oss en forespørsel, vi har mange leiligheter med 1 soverom for fire personer eller 2 soverom med 2 bad for opptil seks personer. Vi leier ut direkte og har de beste prisene på markedet, se på ferieleiligheter i bahia feliz for flere bilder. Vi ønsker dere en god ferie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar